Contact
Woodstyle houten vloeren
Erik van Ewijk
Golf van Biskaje 7g
3446 CS Woerden
Tel: 06-53387020
info@woodstyle.nl

showroom
onze showroom is geopend op afspraak, dit om u in alle rust te kunnen adviseren en eventueel vrijblijvend te voorzien van een offerte.

Trap renovatie

De trap is in veel woningen een van de meest in het oog springende onderdelen van het huis. Het is dan ook vaak het visite kaartje van uw woning, Het geeft immers uiting van uw smaak en de stijl van uw interieur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor het renoveren van een trap.

Welke stijl uw interieur ook heeft, voor het renoveren van uw trap bent bij Woodstyle parket aan het juiste adres. Door dat wij alles in eigen werkplaats custum made maken, bieden wij u een uitgebreid assortiment aan houtsoorten, kleuren, en afwerkingen. Maar ook voor leuningen, led verlichting, en balusters kunt u bij ons terecht.

Overtuig u zelf van ons vakmanschap, en bekijk de vele mogelijkheden in onze showroom. Wij maken voor u een prijsopgave van het gewenst product en komen vervolgens bij u thuis de trap inspecteren waarbij u de definitieve kleurkeuze kunt maken, Maak kennis met onze klantvriendelijk en vakkundige service.
auto1